Saviaro: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Saviaro

Saviaro on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Saviarojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 124 max

v. 2014 149

v. 2015 148

v. 2016 148

v. 2017 151

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Saviaro on noin sijalla 4 800.

Paikannimi Saviaro

Saviaro (paikannimi)Katuosoitteissa

Saviaro on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Saviaro jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Saviaro esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Saviarontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Saviarot ulkomailla

Ruotsissa Saviaro oli 27 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Савиаро tarkoittaa nimeä Saviaro. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Safwiarå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Saviaro olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Savanna Saviaro.

Samankaltaisia nimiä kuin Saviaro

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Saviaro, Finland.

©Tuomas Salste