Seitaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Seitaniemi

Seitaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Seitaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 41

v. 2016 41

v. 2017 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Seitaniemi on noin sijalla 13 000.

Seitaniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Seitaniemi

Seitaniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Seitaniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Seitaniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Seitaniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Seitaniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сейтаниеми ("Seitanijemi") tarkoittaa nimeä Seitaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Seita Seitaniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Seitaniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Seitaniemi, Finland.

©Tuomas Salste