Seppäkoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Seppäkoski

Seppäkoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Seppäkoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

v. 2017 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Seppäkoski on noin sijalla 18 000.

Seppäkoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Seppäkoski osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Seppäkoski esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Seppäkoskentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сеппякоски ("Seppjakoski") tarkoittaa nimeä Seppäkoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Seppäcoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Seppäkoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Seppakoski tai Seppaekoski, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Seppo Seppäkoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Seppäkoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Seppäkoski, Finland.

©Tuomas Salste