Sieppo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sieppo

Sieppo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sieppojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

v. 2017 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sieppo on noin sijalla 14 000.

Sieppo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Sieppo

Sieppo (paikannimi)Katuosoitteissa

Sieppo on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Sieppo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Sieppo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sieponkatu, Sieponkuja, Sieponpolku, Siepontaival, Siepontie, Sieppokuja, Siepporinne, Sieppotie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сиеппо ("Sijeppo") tarkoittaa nimeä Sieppo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sienna Sieppo.

Samankaltaisia nimiä kuin Sieppo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Sieppo, Finland.

©Tuomas Salste