Soininvaara: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Soininvaara

Soininvaara on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Soininvaarojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 60

v. 2015 59

v. 2016 58

v. 2017 59

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Soininvaara on noin sijalla 10 000.

Soininvaara-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Soininvaarojen enemmistö on naisia. Vuonna 2016 naisten osuus tämän sukunimen kantajista oli 64 %.

Verrattuna muihin sukunimiin Soininvaara on melko pitkä nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1911–1914

Sana Soininvaaran esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisella kartalla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сойнинваара tarkoittaa nimeä Soininvaara. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Soininfwara on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Soininvaara olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Soini Soininvaara tai Sointu Soininvaara.

Samankaltaisia nimiä kuin Soininvaara

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Soininvaara, Finland.

©Tuomas Salste