Soratie: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Soratie

Soratie on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sorateiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

v. 2017 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Soratie on noin sijalla 17 000.

Soratie-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Soratie on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Soratie on suojattu 1936 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Soratie osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Soratie esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Soratie, Vanha Soratie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Соратие ("Soratije") tarkoittaa nimeä Soratie. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Soraja Soratie.

Samankaltaisia nimiä kuin Soratie

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Soratie, Finland.

©Tuomas Salste