Stewen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Stewen

Stewen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Stewen-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

v. 2017 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Stewen on noin sijalla 18 000.

Stewen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä Stewen on ollut aatelisnimi. Aateliskalenterin mukaan aatelissukuna se on kuitenkin sammunut 1851.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1921
Yritykset
perust. 1995–1998

Sana Stewen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Stewen-suku ulkomailla

Tanskassa Stewen on ollut 7 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sten Stewen tai Stella Stewen.

Samankaltaisia nimiä kuin Stewen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Stewen, Finland.

©Tuomas Salste