Storkamp: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Storkamp

Storkamp on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Storkamp-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

v. 2017 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Storkamp on noin sijalla 21 000.

Storkamp-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Storkamp päättyy p-kirjaimeen, mikä on Suomessa harvinaista. Nimi on ruotsinkielinen. Se on sukunimistössämme tavallista. Nimen ruotsinkielisyys ei yleisesti ottaen tarkoita, että suku olisi alkujaan suomenruotsalainen tai Ruotsista kotoisin, sillä supisuomalaisetkin ovat aikojen saatossa saaneet ruotsinkielisiä nimiä. Suvun puhekieltä ei näe nimestä. Sukututkimuksessa voidaan puhekieltä arvioida mm. siitä, missä päin suku on asunut.

Paikannimi Storkamp

Storkamp (paikannimi)

Storkamp on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Storkamp jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Storkamp-suku ulkomailla

Ruotsissa Storkamp oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 161 henkeä, joiden sukunimi oli STORKAMP. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Samankaltaisia nimiä kuin Storkamp

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Storkamp, Finland.

©Tuomas Salste