Tammenkoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tammenkoski

Tammenkoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tammenkoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

v. 2017 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tammenkoski on noin sijalla 17 000.

Tammenkoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Tammenkoski on melko pitkä nimi.

Paikannimi Tammenkoski

Tammenkoski (paikannimi)Katuosoitteissa

Tammenkoski on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on virtaveden osa.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Tammenkoski jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Tammenkoski esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Tammenkoskentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тамменкоски tarkoittaa nimeä Tammenkoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Tammencoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tammenkoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tami Tammenkoski tai Tamara Tammenkoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Tammenkoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tammenkoski, Finland.

©Tuomas Salste