Tiitu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tiitu

Tiitu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Tiitujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 67

v. 2015 69

v. 2016 71

v. 2017 70

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tiitu on noin sijalla 8 800.

Tiitu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Tiituja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Tiidun asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1950–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Tiitu

Tiitu (paikannimi)

Tiitu on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Tiitu jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Etunimi Tiitu

Tiitu on myös etunimi. Vuonna 2017 Tiitu oli yhtenä etunimenä 178 naisella. Juuri etunimenä Tiitu onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 70 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä ensimmäisenä etunimenä (143 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (35).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Тийту ("Tijtu") tarkoittaa nimeä Tiitu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tiitus Tiitu tai Tiiti Tiitu.

Samankaltaisia nimiä kuin Tiitu

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tiitu, Finland.

©Tuomas Salste