Tuomenharju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Tuomenharju

Tuomenharju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Tuomenharjujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 31

v. 2016 28

v. 2017 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Tuomenharju on noin sijalla 18 000.

Tuomenharju-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Tuomenharju on melko pitkä nimi.

Tuomenharjut ulkomailla

Ruotsissa Tuomenharju oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Туоменхарью tarkoittaa nimeä Tuomenharju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Toomenhariu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Tuomenharju olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Tuomi Tuomenharju tai Tuomo Tuomenharju.

Samankaltaisia nimiä kuin Tuomenharju

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Tuomenharju, Finland.

©Tuomas Salste