Valde: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Valde

Valde on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Valde-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

v. 2017 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Valde on noin sijalla 21 000.

Valde-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1905–1931
Yritykset
perust. 1946–1998

Sana Valde esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Etunimi Valde

Valde on myös miehen etunimi. Vuonna 2017 Valde oli yhtenä etunimenä 496 miehellä, mikä tarkoittaa, että noin joka 6 000:s mies oli etunimeltään Valde. Juuri etunimenä Valde onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 21 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Valde-suku ulkomailla

Norjassa Valde oli 228 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 52 henkeä, joiden sukunimi oli VALDE.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 123 henkeä, joiden sukunimi oli VALDE.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Valdemar Valde tai Valma Valde.

Samankaltaisia nimiä kuin Valde

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Valde, Finland.

©Tuomas Salste