Vuolle-Apiala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuolle-Apiala

Vuolle-Apiala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vuolle-Apiala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

v. 2017 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuolle-Apiala on noin sijalla 15 000.

Vuolle-Apiala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vuolle-Apiala on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуолле-Апиала tarkoittaa nimeä Vuolle-Apiala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Woolle=Apiala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vuolle-Apiala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuokko Vuolle-Apiala.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuolle-Apiala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Vuolle-Apiala, Finland.

©Tuomas Salste