Ylä-Mäihäniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylä-Mäihäniemi

Ylä-Mäihäniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ylä-Mäihäniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 30

v. 2017 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylä-Mäihäniemi on noin sijalla 17 000.

Ylä-Mäihäniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ylä-Mäihäniemi on melko pitkä nimi.

Paikannimi Ylä-Mäihäniemi

Ylä-Mäihäniemi (paikannimi)

Ylä-Mäihäniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ylä-Mäihäniemi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юля-Мяйхяниеми ("Julja-Mjaihjanijemi") tarkoittaa nimeä Ylä-Mäihäniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylä=Mäihäniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylä-Mäihäniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Yla-Maihaniemi tai Ylae-Maeihaeniemi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylä-Mäihäniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ylä-Mäihäniemi, Finland.

©Tuomas Salste