Yli-Suvanto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Suvanto

Yli-Suvanto on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Yli-Suvantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 121

v. 2015 122

v. 2016 121

v. 2017 122

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Suvanto on noin sijalla 5 700.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Suvanto on melko pitkä nimi.

Nimestä on olemassa variantti Ylisuvanto. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Paikannimi Yli-Suvanto

Yli-Suvanto (paikannimi)

Yli-Suvanto on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Yli-Suvanto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Суванто ("Juli-Suvanto") tarkoittaa nimeä Yli-Suvanto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Sufwandå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Suvanto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Suvanto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Yli-Suvanto, Finland.

©Tuomas Salste