Abdikarim: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Abdikarim

Abdikarim on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Abdikarim-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2018. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Abdikarim on noin sijalla 22 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Etunimi Abdikarim

Abdikarim on myös etunimi. Vuonna 2018 Abdikarim oli yhtenä etunimenä 66 suomalaisella (46 miestä, 20 naista). Samaan aikaan Abdikarim oli 20 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Abdikarim-suku ulkomailla

Ruotsissa Abdikarim oli 42 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Abdikarim oli 25 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Abdikarim on ollut 20 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

20422025
Abdikarim Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 100 henkeä, joiden sukunimi oli ABDIKARIM. Nimi on siellä etupäässä mustaihoisten sukunimi.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Abdi Abdikarim.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Abdikarim, Finland.

©Tuomas Salste