Aimola: Sukunimi-info

Aimola

Tietoja sukunimestä Aimola

Aimola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Aimola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 45

v. 2018 47

v. 2020 49

v. 2022 45

v. 2023 44

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aimola on sijalla 12 533. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Aimola ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1958–1970

Vuosina 1958–1970 kuolleet Aimolat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on kuuden Aimolan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1908
Yritykset
perust. –2000

Sana Aimola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Aimola

Aimola (paikannimi)Katuosoitteissa

Aimola on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Aimola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Aimola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Aimolankuja, Aimolantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аймола tarkoittaa nimeä Aimola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aimo Aimola tai Aimi Aimola.

Samankaltaisia nimiä kuin Aimola

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Aimola, Finland.

©Tuomas Salste