Airisniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Airisniemi

Airisniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Airisniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 79

v. 2015 79

v. 2016 76

v. 2017 75

v. 2018 75

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Airisniemi on noin sijalla 8 300. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Airisniemi

Airisniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Airisniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta sekä niemi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Airisniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Airisniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Airisniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Airisniemet ulkomailla

Ruotsissa Airisniemi oli 22 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Айрисниеми ("Airisnijemi") tarkoittaa nimeä Airisniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Airi Airisniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Airisniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Airisniemi, Finland.

©Tuomas Salste