Ala-Hannula: Sukunimi-info

Ala-Hannula

Tietoja sukunimestä Ala-Hannula

Ala-Hannula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Ala-Hannuloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2018 41

v. 2020 42

v. 2022 39

v. 2023 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Hannula on sijalla 13 676. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Ala-Hannula ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Hannula on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Ala-Hannuloita tiedetään asuneen ainakin oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa viiden Ala-Hannulan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Sodissa kuolleet

Suomen sodissa 1939–1945 kaatui tai muuten menehtyi yksi Ala-Hannula. Lukumäärä kattaa puolustusvoimain palveluksessa olleet mutta ei sotien siviiliuhreja.

Paikannimi Ala-Hannula

Ala-Hannula (paikannimi)

Ala-Hannula on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ala-Hannula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Ханнула tarkoittaa nimeä Ala-Hannula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alaa Ala-Hannula.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Hannula

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Ala-Hannula, Finland.

©Tuomas Salste