Ala-Kortesniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Kortesniemi

Ala-Kortesniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Ala-Kortesniemien lukumäärä vuonna 2018 oli alle 20 Suomen kansalaista.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Kortesniemi on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Кортесниеми ("Ala-Kortesnijemi") tarkoittaa nimeä Ala-Kortesniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Cortesniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Kortesniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alaa Ala-Kortesniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Kortesniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ala-Kortesniemi, Finland.

©Tuomas Salste