Ala-Louvesniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Louvesniemi

Ala-Louvesniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Louvesniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 29

v. 2017 29

v. 2018 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Louvesniemi on noin sijalla 16 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Louvesniemi on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Лоувесниеми ("Ala-Louvesnijemi") tarkoittaa nimeä Ala-Louvesniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Loufwesniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Louvesniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alaa Ala-Louvesniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Louvesniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ala-Louvesniemi, Finland.

©Tuomas Salste