Ala-Mattinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Mattinen

Ala-Mattinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ala-Mattisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 62

v. 2015 64

v. 2016 63

v. 2017 64

v. 2018 64

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Mattinen on noin sijalla 9 400. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Mattinen on melko pitkä nimi.

Ala-Mattinen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Ala-Mattinen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ala-Mattisentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Маттинен tarkoittaa nimeä Ala-Mattinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Mattin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Mattinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alaa Ala-Mattinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Mattinen

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ala-Mattinen, Finland.

©Tuomas Salste