Ala-Seppälä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Seppälä

Ala-Seppälä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Seppälöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 47

v. 2016 46

v. 2017 46

v. 2018 47

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Seppälä on noin sijalla 12 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Seppälä on melko pitkä nimi.

Ala-Seppälä on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Ala-Seppälä on suojattu 1980 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Paikannimi Ala-Seppälä

Ala-Seppälä (paikannimi)Katuosoitteissa

Ala-Seppälä on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ala-Seppälä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ala-Seppälä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ala-Seppäläntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Сеппяля ("Ala-Seppjalja") tarkoittaa nimeä Ala-Seppälä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Ala-Seppala tai Ala-Seppaelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alaa Ala-Seppälä.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Seppälä

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ala-Seppälä, Finland.

©Tuomas Salste