Ala-Vannesluoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Vannesluoma

Ala-Vannesluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Ala-Vannesluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 52

v. 2016 50

v. 2017 49

v. 2018 48

v. 2019 47

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Vannesluoma on sijalla 11 834. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Vannesluoma on melko pitkä nimi.

Paikannimi Ala-Vannesluoma

Ala-Vannesluoma (paikannimi)

Ala-Vannesluoma on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ala-Vannesluoma jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Ваннеслуома tarkoittaa nimeä Ala-Vannesluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Wanneslooma on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Ala-Vannesluoma olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alan Ala-Vannesluoma.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Vannesluoma

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Ala-Vannesluoma, Finland.

©Tuomas Salste