Ala-Vannesluoma: Sukunimi-info

Ala-Vannesluoma

Tietoja sukunimestä Ala-Vannesluoma

Ala-Vannesluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Ala-Vannesluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 52

v. 2016 50

v. 2017 49

v. 2018 48

v. 2019 47

v. 2020 48

v. 2021 50

v. 2022 49

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Vannesluoma on sijalla 11 532. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Vannesluoma on melko pitkä nimi.

Sodissa kuolleet

Suomen sodissa 1939–1945 kaatui tai muuten menehtyi yksi Ala-Vannesluoma. Lukumäärä kattaa puolustusvoimain palveluksessa olleet mutta ei sotien siviiliuhreja.

Paikannimi Ala-Vannesluoma

Ala-Vannesluoma (paikannimi)

Ala-Vannesluoma on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ala-Vannesluoma jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Ваннеслуома tarkoittaa nimeä Ala-Vannesluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Wanneslooma on esimerkki ”vanhanaikaisesta” kirjoitusasusta. Ala-Vannesluoma olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alaa Ala-Vannesluoma.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Vannesluoma

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Ala-Vannesluoma, Finland.

©Tuomas Salste