Alajoutsijärvi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alajoutsijärvi

Alajoutsijärvi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Alajoutsijärvien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 90

v. 2015 88

v. 2016 88

v. 2017 89

v. 2018 88

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alajoutsijärvi on noin sijalla 7 400. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Alajoutsijärvi on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Alajoutsijärvi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Alajoutsijärvi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Alajoutsijärvi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 42 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Alajoutsijärviä on 88.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алайоутсиярви ("Alaioutsijarvi") tarkoittaa nimeä Alajoutsijärvi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alaioutzijerfwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alajoutsijärvi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Alajoutsijarvi tai Alajoutsijaervi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alaa Alajoutsijärvi.

Samankaltaisia nimiä kuin Alajoutsijärvi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Alajoutsijärvi, Finland.

©Tuomas Salste