Alakulju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alakulju

Alakulju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Alakuljujen lukumäärä eri vuosina:

v. 1985 33

v. 2015 37

v. 2016 36

v. 2017 36

v. 2018 35

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2015–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alakulju on noin sijalla 15 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimestä on olemassa variantti Ala-Kulju. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Alakulju osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Alakulju esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alakuljuntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Alakuljut ulkomailla

Ruotsissa Alakulju oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алакулью tarkoittaa nimeä Alakulju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alaculiu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alakulju olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alaa Alakulju.

Samankaltaisia nimiä kuin Alakulju

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Alakulju, Finland.

©Tuomas Salste