Alaraasakka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alaraasakka

Alaraasakka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Alaraasakka-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 78

v. 2015 77

v. 2016 76

v. 2017 76

v. 2018 77

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alaraasakka on noin sijalla 8 200. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Alaraasakka on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алараасакка tarkoittaa nimeä Alaraasakka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alarasacka on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alaraasakka olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alarik Alaraasakka.

Samankaltaisia nimiä kuin Alaraasakka

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Alaraasakka, Finland.

©Tuomas Salste