Alaraatikka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alaraatikka

Alaraatikka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Alaraatikka-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 85

v. 2015 85

v. 2016 85

v. 2017 86

v. 2018 85

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alaraatikka on noin sijalla 7 600. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Alaraatikka on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алараатикка tarkoittaa nimeä Alaraatikka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alaraticka on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alaraatikka olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alarik Alaraatikka.

Samankaltaisia nimiä kuin Alaraatikka

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Alaraatikka, Finland.

©Tuomas Salste