Alaraudanjoki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alaraudanjoki

Alaraudanjoki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Alaraudanjokien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 77

v. 2015 77

v. 2016 76

v. 2017 75

v. 2018 76

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alaraudanjoki on noin sijalla 8 200. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Alaraudanjoki on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аларауданйоки ("Alaraudanioki") tarkoittaa nimeä Alaraudanjoki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alaraudaniokj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alaraudanjoki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alarik Alaraudanjoki.

Samankaltaisia nimiä kuin Alaraudanjoki

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Alaraudanjoki, Finland.

©Tuomas Salste