Alaviuhkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alaviuhkola

Alaviuhkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Alaviuhkola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 65

v. 2015 66

v. 2016 66

v. 2017 66

v. 2018 65

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alaviuhkola on noin sijalla 9 300. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Alaviuhkola on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алавиухкола tarkoittaa nimeä Alaviuhkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alafwiuchcola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alaviuhkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alaa Alaviuhkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Alaviuhkola

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Alaviuhkola, Finland.

©Tuomas Salste