Alavuotunki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alavuotunki

Alavuotunki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Alavuotunkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 95

v. 2015 94

v. 2016 94

v. 2017 95

v. 2018 95

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alavuotunki on noin sijalla 7 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Alavuotunki on melko pitkä nimi.

Alavuotunki osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Alavuotunki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alavuotungintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алавуотунки tarkoittaa nimeä Alavuotunki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alafwootungj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alavuotunki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alaa Alavuotunki.

Samankaltaisia nimiä kuin Alavuotunki

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Alavuotunki, Finland.

©Tuomas Salste