Ali-Rantala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ali-Rantala

Ali-Rantala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ali-Rantaloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 38

v. 2017 38

v. 2018 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ali-Rantala on noin sijalla 14 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ali-Rantala on melko pitkä nimi.

Paikannimi Ali-Rantala

Ali-Rantala (paikannimi)Katuosoitteissa

Ali-Rantala on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ali-Rantala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ali-Rantala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ali-Rantalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Али-Рантала tarkoittaa nimeä Ali-Rantala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ali=Randala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ali-Rantala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ali Ali-Rantala.

Samankaltaisia nimiä kuin Ali-Rantala

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ali-Rantala, Finland.

©Tuomas Salste