Allinniemi: Sukunimi-info

Allinniemi

Tietoja sukunimestä Allinniemi

Allinniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Allinniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2018 22

v. 2020 20

v. 2022 20

v. 2023 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Allinniemi on sijalla 22 216. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Allinniemi ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Allinniemi on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Allinniemi on suojattu 1992 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Paikannimi Allinniemi

Allinniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Allinniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Allinniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Allinniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Allinniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аллинниеми ("Allinnijemi") tarkoittaa nimeä Allinniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alli Allinniemi tai Allan Allinniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Allinniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Allinniemi, Finland.

©Tuomas Salste