Allinniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Allinniemi

Allinniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Allinniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

v. 2017 22

v. 2018 22

v. 2019 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Allinniemi on sijalla 21 274. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Allinniemi on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Allinniemi on suojattu 1992 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Paikannimi Allinniemi

Allinniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Allinniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Allinniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Allinniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Allinniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аллинниеми ("Allinnijemi") tarkoittaa nimeä Allinniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alli Allinniemi tai Allu Allinniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Allinniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Allinniemi, Finland.

©Tuomas Salste