Antfolk: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Antfolk

Antfolk on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Antfolkien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 99

v. 2014 134

v. 2015 133

v. 2016 134

v. 2017 135

v. 2018 138

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2018 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Antfolk on noin sijalla 5 200.

Nimi on ruotsinkielinen. Se on sukunimistössämme tavallista. Nimen ruotsinkielisyys ei yleisesti ottaen tarkoita, että suku olisi alkujaan suomenruotsalainen tai Ruotsista kotoisin, sillä supisuomalaisetkin ovat aikojen saatossa saaneet ruotsinkielisiä nimiä. Suvun puhekieltä ei näe nimestä. Sukututkimuksessa voidaan puhekieltä arvioida mm. siitä, missä päin suku on asunut.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Antfolk on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Antfolk on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Antfolk ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 59 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Antfolkeja on 138.

Antfolk osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Antfolk esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Antfolkintie, Antfolkvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Antfolkit ulkomailla

Ruotsissa Antfolk oli 66 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ante Antfolk tai Antonia Antfolk.

Samankaltaisia nimiä kuin Antfolk

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Antfolk, Finland.

©Tuomas Salste