Arifullen: Sukunimi-info

Arifullen

Tietoja sukunimestä Arifullen

Arifullen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Arifullen-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2018 25

v. 2020 26

v. 2022 27

v. 2023 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Arifullen on sijalla 17 126. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Arifullen ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Asuinpaikat

Kuolleet
1959–1966

Vuosina 1959–1966 kuolleet Arifullen-nimiset asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on viiden Arifullen-nimisen kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1926–1932
Yritykset
perust. 1966

Sana Arifullen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Arif Arifullen tai Arina Arifullen.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Arifullen, Finland.

©Tuomas Salste