Aronniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aronniemi

Aronniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Aronniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

v. 2017 32

v. 2018 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aronniemi on noin sijalla 16 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Aronniemi

Aronniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Aronniemi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Aronniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Aronniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Aronniemenkuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аронниеми ("Aronnijemi") tarkoittaa nimeä Aronniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aron Aronniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Aronniemi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Aronniemi, Finland.

©Tuomas Salste