Assmuth: Sukunimi-info

Assmuth

Tietoja sukunimestä Assmuth

Assmuth on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen. Assmuth-nimisten lukumäärä oli 21 henkeä vuonna 2023. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Assmuth on sijalla 21 463. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Assmuth ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Sodissa kuolleet

Vuoden 1918 tapahtumissa kuoli Suomessa yksi Assmuth.

Suomen sodissa 1939–1945 ei tiettävästi kaatunut ainoatakaan puolustusvoimain palveluksessa ollutta Assmuth-nimistä henkilöä. Mahdolliset siviiliuhrit ovat asia erikseen.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1937
Yritykset
perust. 1945–2005

Sana Assmuth esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Assi Assmuth tai Asser Assmuth.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Assmuth, Finland.

©Tuomas Salste