Aunesluoma: Sukunimi-info

Aunesluoma

Tietoja sukunimestä Aunesluoma

Aunesluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Aunesluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 30 max

v. 1985 24

v. 2015 25

v. 2018 22

v. 2020 23

v. 2022 24

v. 2023 25

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä on voinut olla vähän pienempi. Vuosien 2015–2023 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aunesluoma on sijalla 19 045. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Aunesluoma ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Aunesluoma on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Aunesluoma on suojattu 1935 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Paikannimi Aunesluoma

Aunesluoma (paikannimi)Katuosoitteissa

Aunesluoma on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Aunesluoma jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Aunesluoma esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Aunesluomantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аунеслуома tarkoittaa nimeä Aunesluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aune Aunesluoma tai Auno Aunesluoma.

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Aunesluoma, Finland.

©Tuomas Salste