Baranova: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Baranova

Baranova on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Baranova-nimisten lukumäärä oli 21 henkeä vuonna 2018. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Baranova on noin sijalla 21 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Baranova on Suomessa enimmäkseen ulkomaalaisten nimi. Suomen väestörekisterissä tämännimisistä 71 % oli ulkomaan kansalaisia vuonna 2018.

Nimi on venäjänkielinen. Nimenkantajien kansalaisuutta tai puhekieltä ei kuitenkaan näe nimestä.

Baranova-suku ulkomailla

Ruotsissa Baranova oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Baranova oli 7 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

21117
Baranova Pohjolassa

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 74 henkeä, joiden sukunimi oli BARANOVA.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 101 henkeä, joiden sukunimi oli BARANOVA. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Venäjällä Baranova esiintyy muodossa Баранова.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Barbro Baranova.

Samankaltaisia nimiä kuin Baranova

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Baranova, Finland.

©Tuomas Salste