Beloff: Sukunimi-info

Beloff

Tietoja sukunimestä Beloff

Beloff on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on yleinen Venäjällä. Sen sijaan suomalaisilla se on varsin harvinainen.

Beloffien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2018 24

v. 2020 25

v. 2022 25

v. 2023 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Beloff on sijalla 19 045. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Beloff ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Nimestä on olemassa variantti Belov.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1885–1929

Beloffeja tiedetään asuneen ainakin oheisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa kahdeksan Beloffin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Syntymäpaikkakartta (vihreät merkit) osoittaa, missä edellä mainitut vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Beloff, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla kuusi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1908
Yritykset
perust. 1983

Sana Beloff esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Beloffit ulkomailla

Venäjällä Beloff (Белов) on yleinen sukunimi.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 227 henkeä, joiden sukunimi oli BELOFF. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 19 henkeä, joiden sukunimi oli BELOFF.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Bella Beloff.

Samankaltaisia nimiä kuin Beloff

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Beloff, Finland.

©Tuomas Salste