Bergbom: Sukunimi-info

Bergbom

Tietoja sukunimestä Bergbom

Bergbom on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Bergbomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2018 42

v. 2020 41

v. 2022 39

v. 2023 40

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Bergbom on sijalla 13 395. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Bergbom ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Bergbomeja tiedetään asuneen ainakin oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa viiden Bergbomin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Sodissa kuolleet

Suomen sodissa 1939–1945 kaatui tai muuten menehtyi yksi Bergbom. Lukumäärä kattaa puolustusvoimain palveluksessa olleet mutta ei sotien siviiliuhreja.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1897–1927
Yritykset
perust. 1982–1998

Sana Bergbom esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Bergbom osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Bergbom esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Bergbominkuja, Bergbomintie, Bergbomsgränden. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Bergbomit ulkomailla

Ruotsissa Bergbom oli 197 ihmisen sukunimi vuonna 2022. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Bert Bergbom tai Berit Bergbom.

Samankaltaisia nimiä kuin Bergbom

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Bergbom, Finland.

©Tuomas Salste