Bergenheim: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Bergenheim

Bergenheim on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Bergenheimien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

v. 2017 24

v. 2018 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Bergenheim on noin sijalla 19 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä Bergenheim on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1905
Yritykset
perust. –2012

Sana Bergenheim esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Bergenheim osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Bergenheim esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Bergenheiminpolku, Bergenheimintie, Bergenheimsstigen, Bergenheimvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Bergenheimit ulkomailla

Ruotsissa Bergenheim oli 201 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Bergenheim oli 9 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

242019
Bergenheimit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Bert Bergenheim tai Berit Bergenheim.

Samankaltaisia nimiä kuin Bergenheim

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Bergenheim, Finland.

©Tuomas Salste