Brahimi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Brahimi

Brahimi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Brahimi-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2018. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Brahimi on noin sijalla 22 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Brahimi-suku ulkomailla

Ruotsissa Brahimi oli 241 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Brahimi oli 65 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Brahimi on ollut 24 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

202412465
Brahimi Pohjolassa

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 227 henkeä, joiden sukunimi oli BRAHIMI.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 202 henkeä, joiden sukunimi oli BRAHIMI. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 8 henkeä, joiden sukunimi oli BRAHIMI.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Brahim Brahimi.

Samankaltaisia nimiä kuin Brahimi

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Brahimi, Finland.

©Tuomas Salste