Carlander: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Carlander

Carlander on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Carlanderien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 25

v. 2017 25

v. 2018 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Carlander on noin sijalla 18 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1896–1934
Yritykset
perust. 1988

Sana Carlander esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Carlander osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Carlander esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Carlanderinkuja, Carlanderintie, Carlandersgränd. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Carlanderit ulkomailla

Ruotsissa Carlander oli 522 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Carlander oli 23 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Carlander on ollut 33 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

265223323
Carlanderit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 135 henkeä, joiden sukunimi oli CARLANDER. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Carla Carlander tai Carl Carlander.

Samankaltaisia nimiä kuin Carlander

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Carlander, Finland.

©Tuomas Salste