Cederlund: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Cederlund

Cederlund on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Cederlundien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 29

v. 2017 29

v. 2018 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Cederlund on noin sijalla 16 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Nimestä on olemassa variantti Sederlund. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Cederlundit ulkomailla

Ruotsissa Cederlund oli 1 108 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tanskassa Cederlund on ollut 25 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

31110825
Cederlundit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 125 henkeä, joiden sukunimi oli CEDERLUND. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Cedric Cederlund.

Samankaltaisia nimiä kuin Cederlund

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Cederlund, Finland.

©Tuomas Salste