Dahlvik: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Dahlvik

Dahlvik on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Dahlvikien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 69

v. 2015 71

v. 2016 70

v. 2017 67

v. 2018 68

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Dahlvik on noin sijalla 9 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimestä on olemassa variantti Dalvik. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Dahlvik on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Dahlvik on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Dahlvik ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 39 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Dahlvikejä on 68.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1929
Yritykset
perust. 1964–2001

Sana Dahlvik esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Dahlvikit ulkomailla

Ruotsissa Dahlvik oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Samankaltaisia nimiä kuin Dahlvik

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Dahlvik, Finland.

©Tuomas Salste