Djupsund: Sukunimi-info

Djupsund

Tietoja sukunimestä Djupsund

Djupsund on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla melko harvinainen.

Djupsundien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2018 39

v. 2020 39

v. 2022 40

v. 2023 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Djupsund on sijalla 13 676. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Djupsund ei ole. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1924
Yritykset
perust. –2018

Sana Djupsund esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Djupsund

Djupsund (paikannimi)Katuosoitteissa

Djupsund on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; suo; talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Djupsund jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Djupsund esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Djupsund, Djupsundintie, Djupsundsgatan, Djupsundsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Djupsundit ulkomailla

Ruotsissa Djupsund oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2022.

Samankaltaisia nimiä kuin Djupsund

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Djupsund, Finland.

©Tuomas Salste