Eerikinharju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Eerikinharju

Eerikinharju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Eerikinharjujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 51

v. 2015 51

v. 2016 52

v. 2017 54

v. 2018 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Eerikinharju on noin sijalla 11 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Eerikinharju on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ээрикинхарью tarkoittaa nimeä Eerikinharju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Erikinhariu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Eerikinharju olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Eerik Eerikinharju tai Eerika Eerikinharju.

Samankaltaisia nimiä kuin Eerikinharju

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Eerikinharju, Finland.

©Tuomas Salste