Eini: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Eini

Eini on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Einien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 21

v. 2017 22

v. 2018 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Eini on noin sijalla 21 000. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi se ei ole. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Eini on lyhyt nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1920–1942
Yritykset
perust. 1949–2003

Sana Eini esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Etunimi Eini

Eini on myös naisen etunimi. Vuonna 2018 Eini oli yhtenä etunimenä 1 869 naisella, mikä tarkoittaa, että noin joka 1 500:s nainen oli etunimeltään Eini. Juuri etunimenä Eini onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 22 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (1 570 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (299).

Einit ulkomailla

Norjassa Eini oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Эйни tarkoittaa nimeä Eini. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Eine Eini tai Eino Eini.

Samankaltaisia nimiä kuin Eini

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Sukunimi-infossa on tietoja 23 315 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Eini, Finland.

©Tuomas Salste