Ellala: Sukunimi-info

Ellala

Tietoja sukunimestä Ellala

Ellala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla varsin harvinainen.

Ellala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2018 26

v. 2020 25

v. 2022 23

v. 2023 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä Suomessa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ellala on sijalla 20 813. Mitenkään poikkeuksellisen harvinainen nimi Ellala ei ole. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi sukunimi.

Ellala-nimisten enemmistö on naisia. Vuonna 2023 naisten osuus tämän sukunimen kantajista oli 65 %.

Ellala on ollut ns. suojattu sukunimi. Jottei suvun ulkopuolinen voisi ottaa samaa nimeä, Ellala on suojattu 1990 Suomalaisuuden Liitossa. Nykyään nimiä ei enää suojata, vaan kaikki sukunimet ovat suojattuja sukunimiä.

Asuinpaikat

Kuolleet
1955–1970

Vuosina 1955–1970 kuolleet Ellalat asuivat osapuilleen oheisen kartan mukaisilla paikkakunnilla. Kartalla on viiden Ellalan kotipaikka kuolinhetkellä.

Tämän kartan paikkatiedot ovat suuntaa antavia. Paikkoja voi puuttua. Osa merkeistä voi sijaita epätarkasti väärän paikkakunnan kohdalla.

Paikannimi Ellala

Ellala (paikannimi)Katuosoitteissa

Ellala on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ellala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ellala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ellalankatu, Ellalankuja, Ellalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Эллала tarkoittaa nimeä Ellala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ella Ellala tai Elliot Ellala.

Samankaltaisia nimiä kuin Ellala

Linkkejä lisätietoihin

Haluatko lisätietoa suvun tapahtumista ja sukulaisten elämästä?

Släktnamnet / Surname Ellala, Finland.

©Tuomas Salste